Босът на Славия Венцеслав Стефанов е афектиран след грозния инцидент, разиграл се снощи на стадион "Тича" - след края на мача на тима му с Черно море (0:0). Членът на Изпълкома на БФС по-рано разкри, че един от футболистите му - Емил Виячки, е бил ударен от шеф във варненския клуб - Ерджан Шабан. Впоследствие се появиха и кадри от екшъна в тунела на стадион "Тича".

Стефанов даде интервю за БЛИЦ, в което изригна срещу съперника Черно море, коментирайки разпространената от варненци версия за случилото се. Той недоумява как изобщо хора от ръководството на "моряците" си позволяват да влизат в тунела и да удрят футболисти на противника.

Стефанов призова БФС да се заеме със случая и да разследва. 

Босът на Славия се закани да отмъсти на Черно море. Той е ядосан, че варненци са държали "белите" близо два часа след края на мача, който приключи малко преди 23 часа. Тръгването на отбора обратно към София е било възпрепятствано, като Златомир Загорчич и футболистите му са пътували цяла нощ.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Какво е това безумие? Два часа след края на мача да не могат да си тръгнат. Все пак ги чакат 550 километра от Варна до София, а не 55. Следващият път ще държа домакинския ни мач срещу Черно море също да бъде от 21 часа. Нека и те да си тръгнат в 1 часа през нощта за Варна, да видят кон боб яде ли", закани се Стефанов на "моряците" пред БЛИЦ. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ ПРЕД БЛИЦ!  

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020