Кметът на Каварна Цонко Цонев недоумява как Спортно-техническата комисия се събира на заседание без да изисква каквато и да е документация от него.

Във вторник СТК не взе решение по казуса с мача Калиакра - "Левски", който не се състоя поради липса на линейка и медицински лица. Комисията не присъди служебна победа с 3:0 на "сините", тъй като иска да събере още доказателства. От СТК информираха, че ще се произнесат през следващата седмица, а становището си ще даде и комисията по Етика и феърплей, оглавявана от генерал Васил Василев.

Цонко Цонев изпрати до редакцията на БЛИЦ всички официални документи, които се изискват по правилник за провеждането на официални срещи в първенството.

"Имаме преглед на футболистите. Той е от 18 март. От Варненски диспансер е. Някой от служителите го е забравил, не знам какво се е случило", каза Цонев пред БЛИЦ.

"Разполагаме със заповед за назначаване на лекарски екип и шофьор на линейка. Той е от Многопрофилна болница. Виждате, че документално сме абсолютно изрядни. Не знам защо линейката не е дошла. Така или иначе това са документите, които искат, но желая да попитам защо никой от БФС не ги потърси от нас. Как така СТК се събират на заседание без да са изискали документите от нас", добави кметът на Каварна.

"Имаме документи, няма как да ни отнемат точки. Просто губим служебно от "Левски". Дори може да видите класирането на "А" група в сайта на БФС. Вече са дали 3 точки на "Левски", а уж още няма решение по случая. Смешна история", каза още Цонко Цонев.

3_2.JPG



2.JPG