Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов коментира пред Diema Sport резила срещу Милсами. Както е известно, разградчани паднаха с 0:1 молдовците в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига.

"В Лудогорец съм вече две години и половина и винаги започваме доста трудно. Два пъти загубихме в лигата срещу новаци, сега за съжаление се получи доста неприятен резултат за нас да загубим в началото на еврокампанията ни и то като домакини, на отбор, който не е доста известен или има някакви претенции.

Неприятен резултат, но сме доказали, че можем да излизаме от тежки ситуации. Първо с Литекс, после с Милсами ще покажем истинското си лице и ще продължим в Шампионската лига, заяви стражът.

- Предупредих, че няма да бъде лесно с отбора на Милсами, все пак имам опит в това първенство, знаех, че ще ни бъде трудно. Не мога да кажа, че сме играли слабо, всички играха на 100%, малшансът не беше на наша страна. Нашият отбор е по-класен, не смятам, че новите футболисти са повлияли негативно на отбора. Трябва ни време за сработване, но въпреки че го нямаме, имаме сили да преодолеем отбора на Милсами.

Мое мнение и на доста специалисти е, че Марселиньо е доста важна част от нашия отбор и присъствието му в реванша ще изиграе важна роля. Той наистина е половин отбор. С неговото присъствие отборът ще играе доста по-добре."

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015