Атакуващият халф на „Левски“ Антонио Вутов е отказал предложението на Удинезе, пише „Тема Спорт“. Младокът имаше предложение от италианския тим, който беше готов да плати 125 000 евро за правата на таланта. 17-годишният Вутов още няма професионален договор със „сините“ и може да напусне по всяко време без разрешението на шефовете на клуба. Ръководството на „Левски“ обаче не иска да се разделя с Вутов.
 
През миналата седмица дори собственикът на клуба Тодор Батков проведе среща с родителите на играча. Той е изтъкнал няколко причини, поради които младокът трябва да остане. Една от тях е, че постепенно ще бъде налаган в титулярния състав на „сините“. Освен това адвокатът е обещал да осигури всичко нужно за развитието на таланта. След разговорите с Батков родителите на Антонио Вутов са решили да отхвърлят офертата на Удинезе.
 
На една от срещите шефовете на „Левски“ са посочили като аргумент несполуките на редица „сини“ кадри, излезли рано зад граница. Сред примерите са Димитър Макриев в Интер (Милано), Атанас Курдов в Байер (Леверкузен), Крум Бибишков в Байерн (Мюнхен) и Атанас Чипилов в Динамо (Киев).