Треньорът на Литекс Миодраг Йешич коментира загубата с 1:2 от "Ботев" (Пловдив).

"Първото полувреме дадоха рано дузпа срещу нас, която обърка всичко. Играта не беше това, което исках. След този гол се объркахме и не се получи. На почивката направих смени, подобрихме играта си, но направихме много пропуски", заяви сърбинът.

"След почивката вкарахме гол, а можехме и още да отбележим. Играхме по-добре, владеехме инициативата, но за съжаление не вкарахме и загубихме. Имаше и малко притеснение във футболистите, на които се опитвам да върна самочувствието", каза още Йешич.

"През първото полувреме не играхме футбол, но след почивката се променихме. На практика започнахме да играем едва през второто полувреме. Искам да играем занапред така, както след почивката", добави наставникът.

Той поема за втори път в кариерата си ловчанлии, като твърди, че сега дори му е по-лесно, въпреки че не е провел подготовката. "Сега е по-лесно за мен, след като дойдох. От днес до края на сезона Литекс ще играе все по-добре и все по-добре и ще се преборим за целите си. Няма вече време за губене. Трябва да вървим по пътя, по който тръгнахме през втората част и ще изпълним всичко."

Той обясни и защо за пореден път оставя на пейката водещия играч в нападението на ловчанлии от есента Вилмар Джордан: "Нямам проблем с Джордан. Проблем е, че имаме контузии. Джордан ще играе, има мачове, в които ще се появи. Всеки мач е тежък не е като през есента, когато се редуваха лесни и трудни битки. Сега няма лесни мачове в първата седмица. Този, който е в най-добрата форма, той ще играе. Затова имаме толкова много футболисти. Щом съм тук, ще играят само тези в най-добра форма", сподели Йешич.

Сърбинът потвърди, че има да получава пари от бившия си клуб ЦСКА, но е оторизирал хора да се занимават с това: "Концентриран съм изцяло върху Литекс и не ме интересуват другите. Имам да получавам пари от ЦСКА, но там си има хора, които се занимават с това."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ