Йордан Милиев не получи предложение за нов договор с „Левски” и се раздели с клуба. Бранителят се появи в офиса на „Георги Аспарухов” и поговори със спортния директор на „сините” Георги Иванов-Гонзо. След срещата стана ясно, че Милиев повече няма да носи екипа на тима.

Очакванията бяха „Левски” да задържи бранителя, тъй като има само един здрав централен защитник. „Сините” продадоха Аймен Белаид, а Деян Иванов е с контузия. Единственият човек в центъра на отбраната в момента е Максимилиан Карнер. Явно обаче Стойчо Стоев и Гонзо са преценили, че Милиев не им е нужден и не му предложиха нов договор. Настоящият изтече в края на 2015 година.

Очаква се до дни с тима договор да подпише национала Александър Александров. Той ще запълни дупката в центъра на отбраната.

"Знаете, че сме в добри отношения с клуба. Разбрахме се, че е по-добре и за двете страни да не подписване нов договор. Лятото дойдох по спешност и това ни беше уговорката, да помогна до края на годината. Отборът може да си намери нови защитници, аз самият за себе си още не знам как искам да продължа. Имам вариант за чужбина, но на този етап за мен е важно да остана в България и още не съм взел решение", сподели Милиев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016