Жоазиньо изненадващо попадна в групата на Левски за днешния сблъсък за Суперкупата на България срещу Литекс, който стартира в 20:30 часа. Бразилецът не е напълно възстановен от контузията си, но въпреки това е сред 19-те футболисти, на които Ратко Достанич възнамерява да разчита.

Извън сметките на сръбския спец останаха контузените Дарко Тасевски, Живко Миланов и Лъчезар Балтанов. Почивка е дадена на Юсуф Рабех.

Медицинският щаб на "сините" явно е вдигнал на крака Веселин Минев, който също е в групата. Както е известно, Достанич вчера каза, че Минев е контузен и по всяка вероятност титуляр срещу Литекс ще е Лусио Вагнер.

Групата на Левски за двубоя с Литекс: 1.Георги Петков, 2.Виктор Генев, 6.Рашид Тиберканин, 8.Георги Сърмов, 11.Елин Топузаков, 12.Божидар Митрев, 14.Веселин Минев, 15.Шакиб Бензукан, 16.Мариян Огнянов, 17.Дениран Ортега, 20.Жоазиньо, 21.Зе Соарес, 24.Николай Димитров, 25.Лусио Вагнер, 27.Седрик Бардон, 28.Александър Киров, 29.Исмаил Иса, 45.Владимир Гаджев, 99.Георги Христов