Една от големите звезди в състава на Черна гора - Стеван Йоветич, изрази очакванията си за предстоящата квалификация за Евро 2024 срещу България. Отборът на Младен Кръстаич гостува в Подгорица утре от 19:00 часа.

"Мога да кажа, че са добър и млад отбор. Сега са по-организирани и смятам, че ни очаква труден мач. Но това няма значение, защото ще играем срещу сериозен тим", каза Йоветич на пресконференцията в Подгорица. 

След домакинското равенство с лидера Унгария (0:0 през юни) черногорците живяха няколко месеца с мечтите, че ще се класират на финалите. Равенството 2:2 преди два дни в Каунас срещу Литва обаче отприщи много емоции, а Йоветич трябваше да обяснява думите си след ремито преди два дни. "Очакванията към нас са все едно сме Испания и Франция, но реално не сме. Не можем да делим мачовете, не можем да си позволим такъв лукс. Трябва да играем концентрирано 90 минути. Убеден съм, че когато този отбор се раздава на 130%, може да се мери с всеки противник. Ако не го направим, не можем да се надиграваме с никого", каза новият играч на Олимпиакос. 

Нашата група в квалификациите за Евро 2024