Новата звезда на "Левски" Рафаел Бастос направи гръмко изявление в навечерието на вечното дерби. "Не искам да знам абсолютно нищо за проблемите в ръководството. Искам само да покажа най-доброто от себе си на терена и да помогна да отбора си. Какъв по-добър тласък за решаване на проблемите от една победа в Ел Класико на българския футбол?", заяви Бастос пред TV7.

Бразилецът прибира космическа за клуба заплата. БЛИЦ разбра, че за Бастос ще се заделят точно по 50 хиляди лева всеки месец. Това ще се случва при положение, че Тодор Батков едва се оправя с финансирането на клуба.

Очаква се Рафаел да започне като титуляр дербито с ЦСКА. Мачът със сигурност пропуска наказаният Даниел Димов и контузеният вратар Пламен Илиев. Техните места ще бъдат заети съответно от ветерана Станислав Ангелов и хърватина Горан Блажевич.

Въпреки пълната неяснота около бъдещето му начело на “Левски”, треньорът на "сините" Антони Здравков изведе тима за днешното занимание. Заедно с единствения останал помощник – Елин Топузаков, Сухия се опита да вдигне настроението в отбора с турнир на малки вратички.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ