ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Актьорът Филип Буков е най-новият участник в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове от българския футболен елит.

Бившият участник в "Сървайвър" ще опита да спре победната серия на Ива Екимова. Пиар експертът, бивш модел и телевизионен водещ в трети пореден кръг прогнозира мачове от Efbet Лига. Красавицата смайва с успешните си предвиждания до момента в мачовете от българското първенство. Екимова елиминира първо певицата Маги Джанаварова, а след това и Красимир Аврамов - Човека глас. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Филип Буков също с интерес се включва в играта ни. С Екимова ще водят дуел в един мач днес: ЦСКА 1948 - Славия, два утре: варненското дерби Черно море - Спартак и Ботев (Пловдив) - Лудогорец, и два в понеделник: Локомотив (Пловдив) - Левски и ЦСКА - Ботев (Враца).

Забавната игра с прогнози Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Лидер в генералното класиране продължава да бъде Дарин Ангелов с 21 точки. Ива Екимова е в средата на таблицата и преди 27-ия кръг има 10 точки в актива си.

Вижте прогнозите на Ива Екимова и Филип Буков за 27-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК

Прогнозите на Екимова и Буков за днешния мач, включен в играта ни Efbet Лига:


Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!