ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК!

 Актьорът Дарин Ангелов успя да елиминира и известната синоптичка Гергана Малкоданска от играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ за прогнози на футболните мачове у нас. Той надделя с 6:4 точки, след като преди седмица се справи и с фолкпевицата Бони (4:0)

В съботните мачове Ангелов и Малкоданска показаха отлична познаваемост. Къдрокосата синоптичка блесна с познат точен резултат още с първата си прогноза. Гери правилно предвиди победата с 2:0 на ЦСКА над Черно море, което й донесе 3 точки. Дарин Ангелов й отвърна, познавайки с точност успеха на Славия с 2:1 над Левски. Малкоданска очакваше "сините" да спечелят и това позволи на актьора да поведе в резултата на битката си с красавицата от екрана на NOVA. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

В неделните предвиждания двамата добавиха по точка от победата на Локомотив (Пловдив) над Хебър, а Дарин дръпна още повече на Гери, след като бе прогнозирал успех на Берое в гостуването на Локомотив (София), което му донесе още 1 точка, докато Малкоданска не взе нищо от двубоя в "Надежда", тъй като очакваше равенство.

В късната среща между Лудогорец и ЦСКА 1948 двамата се бяха доверили на шампионите. Те прогнозираха победа на "орлите" с 3:1, но равенството 1:1 ги остави с празни ръце от този двубой. 

В крайна сметка Дарин Ангелов не само подхлъзна Гери Малкоданска и продължава напред в забавната ни игра с прогнози на българските мачове, а и оглави общото класиране с 14 точки. Досегашният водач Здравко от "Ритон" се свлече на второто място с 11 точки.

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, при познат само знак – 1 точка. Забавната игра efbet Лига е на елиминационен принцип - победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона. 

Следващият кръг на играта ще бъде напролет заради паузата в българското първенство. 

Как точно прогнозираха двамата мачовете от деветия кръг на играта еfbet Лига - ВИЖТЕ ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК