ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Баскетболната легенда на ЦСКА от 90-те години на ХХ век Станислав Станков елиминира и Константин Папазов от играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове от родния футболен елит.

Той спечели дуела им от 19-ия кръг с 3:1 точки. Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов беше притиснат до стената и се надяваше ЦСКА и Лудогорец да завършат 0:0 в последния мач на стадион "Българска армия" в сегашния му вид, с което щеше да изравни Станков и двамата да водят спор и в следващия кръг на забавната ни игра (след Нова година). 

Попадението на Спас Делев в 18-ата минута на добавеното време и победата на "орлите" с 1:0 обаче обърка сметките му и го остави с празни ръце. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Радостта е за Станков, който елиминира втори съперник след журналиста Исак Гозес.

"Червената" баскетболна легенда е с 6 точки в актива и заема 12-ото място към момента в генералното класиране на Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Лидер продължава да е Христина Христова от БНТ с 24 точки. Припомняме, че първото издание на забавната ни игра с прогнози беше спечелено от певицата Теди Кацарова. 

Вижте какви бяха прогнозите на Станков и Папазов в 19-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!