ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Ренета Камберова постави на колене един от най-интелигентните българи. Олимпийската медалистка от Рио 2016 елиминира Пламен Младенов, придобил национална известност като Професора от телевизионното предаване „Голямото преследване“.

Камберова и Професора мерят сили в прогнозиране на мачове от българското футболно първенство в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В петък едно от Златните момичета разби специалистите, познавайки с точност крайния изход от сензационната домакинска загуба на ЦСКА с 1:2 от Пирин. В събота Пламен Младенов отговори, взимайки точка от правилното си предположение, че Славия ще победи Хебър.

Вчера двамата нямаха късмет и не успяха да прибавят към актива си след равенството 2:2 между Берое и Локомотив (Пловдив). Днес дуелът между Ренета Камберова и Професора ще завърши с мача между Лудогорец и Арда.

Двамата са дали абсолютно еднакви прогнози, а това означава, че Камберова ще бъде победител в дуела срещу капитана на националния куиз отбор на България. Така бившата гимнастичка елиминира четвърти мъжки съперник в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Преди това тя последователно се справи с певците Дичо и Богдан Томов, както и с боксовата легенда Даниел Асенов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!