ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Олимпийската медалистка Ренета Камберова, която прави фурор в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ с успешните си прогнози за мачовете от родния футболен елит, определено нямаше ден в събота. Бившата гимнастичка не успя да вземе точки от мачовете Славия - Хебър (3:1) и Черно море - Левски (3:1). 

Съперникът й в 27-ия кръг Пламен Младенов, добил огромна популярност с нарицателното име Професора по време на телевизионната игра „Голямото преследване“, измъкна точка от успеха на "белите" на "Овча купел" срещу пазарджиклии. Припомняме, че допреди месеци Рени беше част от Управителния съвет на Хебър, като и вчера им стискаше палци и беше прогнозирала да спечелят с 1:0. 

Славистите обаче объркаха сметките й и тя остава с 3 точки към момента в актива си от този кръг. Те дойдоха след големия удар, който Камберова осъществи в петък, когато смая всички с точно прогнозираната победа на Пирин (Благоевград) с 2:1 над ЦСКА в София. Така Рени води с 3:1 на Професора, а днес ще стане ясно кой ще бъде победител в елиминационната им битка. 

От 19:30 часа е срещата Берое - Локомотив (Пловдив), за която прогнозира им се различават. Рени посочва 2:1 за старозагорци, а Професора - 2:1 за "смърфовете". Ако той познае точния резултат, ще елиминира Камберова, повеждайки й с 1 точка, тъй като за последния мач двамата дадоха еднакъв резултат - Лудогорец да победи с 2:1 Арда в понеделник.

Със силното си представяне в последните седмици Рени Камберова се доближи само на две точки от върха в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Лидер продължава да бъде водещата от БНТ Христина Христова с 24 точки. Камберова е с 22 т. 

Припомняме, че едно от златните момичета на българската художествена гимнастика последователно елиминира певците Дичо и Богдан Томов, както и боксовата звезда Даниел Асенов-БГ Тайсъна.

Вижте всички прогнози на Рени и Пламен Младенов от 27-ия кръг – ТУК!