ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Олимпийската медалистка Ренета Камберова елиминира певеца Богдан Томов в 25 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Това се случи благодарение на актива, натрупан в петък и събота.

Неделният ден се оказа „сух“ за бившата национална състезателка по художествена гимнастика и музиканта. Това се случи най-вече заради изненадващата победа на Берое с 1:0 като гост на ЦСКА 1948. Тук Камберова и Томов бяха предвидили успех на „червените“ и останаха неприятно сюрпризирани от провала на фаворита в двубоя заради гол в края.

Двамата нямаха шанс и при прогнозите си за срещата между Ботев (Пловдив) и Черно море (0:0). Златното момиче беше заложило за успех на Черно море, докато Богдан Томов даде предпочитанията си на „канарчетата“.

Така Ренета Камберова спечели дуела с 5:1 и за втори пореден път елиминира популярен певец от играта, след като в предишния кръг се справи с Дичо. Тя продължава участието си в efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, където вече има 15 точки и се доближава до челните места в класирането.

Вижте какви бяха прогнозите на Рени Камберова и Богдан Томов за 25-ия кръг на играта ни - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!