ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Теди Кацарова е големият победител в 28-ия кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. 

Певицата успя да елиминира актьора Филип Буков и продължава в следващия кръг, където ще има нов съперник. 

Кацарова надделя с 4:2 точки срещу звездата от телевизионното риалити "Сървайвър", който по-рано отстрани Ива Екимова.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Решаващо за победата й се оказа точното й предвиждане на мача Лудогорец - Локомотив (Пловдив). Дъщерята на легендарната Силвия Кацарова посочи, че шампионите ще спечелят с 1:0, както и се случи, след като Тодор Неделев се превърна в герой за "орлите", разписвайки се в 42-ата минута.

Преди последния мач от петте, които Теди и Филип прогнозираха, резултатът между тях беше равен. Буков взе една точка от познатия знак за победата на ЦСКА над Черно море. Той посочи, че "червените" ще спечелят с 2:1, но срещата в Пазарджик приключи 2:0. Теди Кацарова пък очакваше равенство 1:1 и не добави точки в актива си. Тя обаче впечатли в непознатата за нея теротирия, каквато е футболната, и с познаването на точния резултат на Лудогорец - Локомотив (Пловдив) успя да елиминира Филип Буков.

Припомняме, че в забавната ни игра Efbet Лига популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. За познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка. Лидер в генералното класиране продължава да е Дарин Ангелов с 21 точки, следван от Maги Джанаварова (14 т.), Aфлредо Торес и Ива Екимова - по 13 т. и др. 

Как точно прогнозираха мачовете от 28-ия кръг Филип Буков и Теди Кацарова в играта Еfbet Лига – ВИЖТЕ ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!