ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Люта битка ще предложи днешният ден в 28-ия кръг на играта на  БЛИЦ Букмейър – Ефбет лига.

Звездата от тв риалитито "Сървайвър" Филип Буков елиминира Ива Екимова преди седмица, но днес ще трябва да наваксва пасив срещу друга родна красавица - Теди Кацарова.

Певицата поведе с точка пред актьора след Славия - Ботев (Пловдив) (1:0), а днес двамата ще се изправят пред нови две препятствия.

От 17:45 часа е двубоят между Арда (Кърджали) и Локомотив (София), за който прогнозите на Буков и Кацарова са идентични - 0:1 за столичани.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

При това положение и двамата ще вземат еднакъв брой точки, каквото и да се случи на мача (за познат резултат се дават по 3, а за познат знак - победа, равенство или загуба - по една).

Промяна в резултата на двубоя им може да настъпи с дербито между третия и четвъртия в еfbet Лига - ЦСКА 1948 срещу Левски от 20:00 часа. И двамата ни участници заложиха на "сините" - 1:2 за Филип Буков и 0:2 за Теди Кацарова.

При това положение единствено познат точен резултат може да даде шанс за звездата от "Сървайвър" да върне позициите си в битката, която продължава утре с нови две срещи.

Как точно прогнозираха Филип Буков и Теди Кацарова в играта ни – ВИЖТЕ ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!