ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ренета Камберова ще атакува първото място във временното класиране на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, а в 28-ия кръг ще се конкурира с носителя на редица рекорди Кирил Николов-Дизела.

Двамата ще мерят сили в полето на прогнозите за крайните резултати от футболните мачове от българския футболен елит. Едно от Златните момичета на родната художествена гимнастика е само на точка зад лидера във временното класиране – водещата Христина Христова от БНТ.

Ренета Камберова и Кирил Николов, който е най-бързият човек, преминал маршрута от връх Ком до нос Емине, дадоха своите предвиждания за мачовете Пирин – Черно море, Хебър – Лудогорец, Левски – Берое, Локомотив (Пловдив) – ЦСКА 1948 и Арда – ЦСКА.

След като преди седмица скри топката на всички анализатори с точната си прогноза за победата на „орлетата“ с 2:1 над „армейците“, Камберова сега отново залага за успех на благоевградчани срещу отбор от намиращия се в челото на класирането на шампионата. Също така тя отново предвижда издънка на ЦСКА.

Дизела от своя страна залага на логиката в своите прогнози, въпреки че и според него Черно море няма да спечели при гостуването си в Благоевград.

Утре вечер ще стане ясно дали Кирил Николов ще успее да спре победния марш на красивата Ренета Камберова в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, където бившата националка по художествена гимнастика последователни елиминира четирима мъже – певците Дичо и Богдан Томов, боксовата легенда Даниел Асенов и един от най-интелигентните българи Пламен Младенов – популярен като Професора от тв играта „Голямото преследване“.

Вижте прогнозите на Рени Камберова и Кирил Николов в 28 кръг – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение  БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!