ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев и халфът на Ботев (Пловдив) Янис Карабельов продължават ожесточения спор за върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представителите на клубовете в родния футболен елит прогнозират интригуващи мачове от най-силните първенства на Европа. 

Стражът на отбора от Пазарджик оглави класирането след 16-ия кръг и преди двубоите от предстоящия 17-ти има с точка повече от съперника си. Участниците прогнозират поредната порция интригуващи мачове, сред които Ливърпул - Арсенал и Уулвърхемптън - Челси. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Предвижданията на Дебърлиев и Карабельов са почти еднотипни. И двамата отписват Арсенал и Челси, очаквайки победа на Ливърпул над "артилеристите" (1:0 от Дебърлиев и 2:0 от Карабельов) и успех с 1:0 на Уулвърхемптън срещу "сините" от Лондон.

Кръгът в Звездната лига стартира тази вечер със срещата от Серия "А" между Салернитана и Милан. Участниците прогнозират още 
Тотнъм - Евертън и Атлетико (Мадрид) - Севиля. Лидерът Петър Дебърлиев прогнозира равенство 1:1 в мача на "дюшекчиите", докато Карабельов посочва 2:1 за отбора на Диего Симеоне.

Вижте прогнозите на участниците в 17-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 17-ИЯ КРЪГ: