ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Актьорът Филип Буков е победителят в 27-ия кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове от българския футболен елит. Мускулестият мачо, който участва и в "Сървайвър", успя да елиминира Ива Екимова в интригуващ спор, продължил три дни.

Пиар експертът, бивш модел и телевизионен водещ отстрани певците Маги Джанаварова и Красимир Аврамов, известен като Човека глас, но Буков я надви с 4:3 точки. Актьорът позна точния резултат на Ботев (Пловдив) - Лудогорец (0:2), грабвайки трите точки, което го изведе едни гърди пред Екимова преди мачовете в понеделник.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

За двубоя Локомотив (Пловдив) - Левски и двамата бяха прогнозирали успех на "сините" с 1:0, но "смърфовете" спечелиха с 1:0 и те останаха с празни ръце. При това положение единственият шанс на Ива бе да познае точния резултат на ЦСКА - Ботев (Враца). Тя предвиди 4:0, а Буков 2:0. Екимова беше близо да успее, след като "армейците" поведоха с 4:0 в 53-ата минута, но в 59-ата Браян Мендоса реализира за гостите от Враца, а впоследствие ЦСКА стигна до крайното 5:1 след хеттрик на Дюкенс Назон. Това донесе по още една точка на двамата участници в играта Efbet Лига, като Буков е победител с 4:3 и в следващия кръг ще има нов съперник.

Забавната игра на Букмейкър БЛИЦ се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Лидер в генералното класиране продължава да бъде Дарин Ангелов с 21 точки. Ива Екимова се изкачи до четвъртото място с 13 точки, колкото има и Алфредо Торес.

Вижте как Екимова и Буков прогнозираха мачовете в 27-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК