ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голмайсторът на Крумовград Александър Колев продължава успешното представяне в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ и вече е с равни точки с Илиян Стефанов от Левски - по 108. В неделните мачове от 26-ия кръг на играта ни с прогнози, в която представителите на клубовете от родния футболен елит дават предвижданията си за дербитата в Европа, имаше много слаба успеваемост. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Единствен капитанът на Черно море Васил Панайотов позна точен резултат. Халфът правилно предвиди победата на Интер с 4:0 срещу Лече. Замесените в челото Янис Карабельов (Ботев Пд), Илиян Стефанов, Алекс Колев, Иван Коконов (Арда) и Петър Дебърлиев (Хебър) взеха само по 1 точка от срещата от Серия "А". 

Oт финала за Купата на Лигата в Англия Челси - Ливърпул (0:0 в редовното време и 1:0 за "мърсисайдци" след продължения) по точка измъкнаха Колев и Дебърлиев. Всички участници познаха знака за победата на Реал (Мадрид) с 1:0 над Севиля. 

Лидер в Звездната лига продължава да е Янис Карабельов със 115 точки, следват Илиян Стефанов и Алекс Колев с по 108, четвърти е Иван Коконов (103), Дебърлиев е пети със 101 и др.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи 1 точка.

Какви бяха прогнозите на участниците за 26-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНАТА ЛИГА СЛЕД 26 КРЪГ: