ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Ренета Камберова се озова в ролята на изоставаща при участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

В 29 кръг тя продължава спора си с притежателя на редица рекорди в планинското бягане и ориентирането Кирил Николов-Дизела. Двамата прогнозират мачове от българското футболно първенство.

Предвижданията на Камберова за срещите от съботната програма не ѝ донесоха успех и затова изостава с 0:1 в дуела срещу Дизела. Николов взе точката от победата на ЦСКА над Левски с 3:1. Олимпийската медалистка от Рио 2016 беше прогнозирала равенство във вечното дерби. Двамата бяха изненадани от победата на Славия като гост на Ботев (Пловдив) и не прибавиха точки в актива си.

Победителят от дуела между Рени Камберова и Кирил Николов ще бъде определен след изиграването на днешните и утрешните мачове от програмата на кръга. Предвижданията им за крайните изходи на Хебър – Локо (София), Черно море – Локо (Пловдив) и ЦСКА 1948 - Арда са коренно различни, а по този начин крайният изход е непредсказуем.

Припомняме, че двамата не излъчиха победител преди седмица. Камберова вече оглави временното класиране на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, след като последователно се справи с конкуренцията на певците Дичо и Богдан Томов, боксовата легенда Даниел Асенов и Пламен Младенов – известен като Професора от телевизионното предаване „Голямото преследване“. Дизела пък се изкачва нагоре в подреждането.

Вижте кпрогнозите на Рени Камберова и Кирил Николов в 29 кръг – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!