ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният радио и тв водещ Ники Кънчев и певицата Маги Джанаварова продължават лютата си битка в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двамата не успяха да решат кой е по-добър в прогнозите миналата седмица и спечелиха по 6 точки с прогнозите си, а сега ситуацията се повтаря. След три от петте двубоя от родното първенство имат по две точки.

Кънчев и Джанаварова направиха идентична прогноза (1:2) за срещата на Септември и ЦСКА 1948, спечелена от "червените" с 3:1.

Това се повтори и за двубоя Арда - Лудогорец, за който и двамата заложиха на 2:0 за разградчани, спечелили срещата с 2:1.

Победата на Славия с 1:0 като гост на Берое обаче ги изненада, макар Маги Джанаварова да беше само на гол от успеха. Тя прогнозира равенство 1:1, докато любимецът на тв зрителите заложи на 3:1 в полза на заралии.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Голямата битка в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ продължава с две срещи в понеделник.

Първият мач е дербито между ЦСКА и Левски (17:30 часа). Като заклет фен на "армейците" Ники Кънчев заложи на успех с 2:1 на ЦСКА. Маги Джанаварова пък смята, че мачът ще завърши при 2:2.

Дори някой от двамата да сбърка в прогнозата, ще има още един шанс да се поправи часове по-късно с мача между Черно море и Локомотив (Пловдив).



Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК