ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изключително интересна се очертава битката в подножието на върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, след като още един участник се включи сред преследвачите на втория в класирането Левски.

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев в събота спечели четири точки от прогнозите си за мачове от топ първенствата на Европа, след като позна точния резултат от победата на Спортинг (Лисабон) с 2:1 над Бенфика в големия мач на Португалия, а освен това правилно прогнозира, че Рома ще надвие Лацио в дербито на Рим.

Общо шестима познаха точния резултат за победата на Спортинг. Освен Дебърлиев, това са Димитър Илиев (Локо Пловдив), Тодор Неделев (Лудогорец), Алекс Колев (Крумовград), Крум Стоянов (Етър) и Илиян Стефанов (Левски).

Победата на Рома с 1:0 над Лацио беше правилно прогнозирана от Васил Панайотов (Черно море), Александър Дюлгеров (Пирин) и Галин Иванов (Славия).

Няма участник в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, който да е взел актив от изненадващата победа на Щутгарт 1:0 като гост на Борусия (Дортмунд).

Днес играта продължава с още два мача от програмата на 31 кръг. Единият от тях е големият сблъсък на шотландския футбол между Рейнджърс и Селтик, а вторият е дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Какви бяха прогнозите на участниците в Звездна лига за 31 кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Класирането в играта към момента: