ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският състезател по покер Шон Пери, считан за един от най-известните гуру в света на хазарта, редовно печели големи суми на масата за покер и от залози.

27-годишният американец обаче е бил ударен от страхотен малшанс по време на Супербоул между Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско 49-ърс в началото на февруари в Лас Вегас.Това става ясно от негова публикация в социалната мрежа "Х" (бившата "Туитър").

Оп споделената снимка става ясно, че е заложил 1,1 милиона долара за успех на тима от Калифорния, който беше считан за фаворит на букмейкърите. Ако 49-ърс бяха спечелили трофея „Винс Ломбарди“, Пери щеше да спечели общо 2,1 милиона.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

За негово нещастие защитаващият титлата си Канзас Сити Чийфс стигна до тъчдаун три секунди преди края на продължението и спечели с 25:22. Ако атаката на „вождовете“ не беше успяла, Сан Франциско щеше да спечели мача.

След това Шон Пери сподели в „Х“ фиша, с който губи повече от един милион долара. От неговата реакция с емотикон може да се предположи, че приема добре крайния резултат от Супербоул.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!