ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певецът Дичо е най-новият участник в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. Бившият фронтмен на "Д-2" започва спор в 22-ия кръг с легендата на ЦСКА Станислав Станков. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Едно от големите имена на българския баскетбол през 90-те години на ХХ век вече се справи с конкуренцията на известния журналист Исак Гозес, Тити Папазов и Георги Младенов. Наред е Дичо, който е запален левскар и логично очаква победа на "сините" в гостуването на Хебър в понеделник. Певецът прогнозира 3:1 за отбора на Николай Костов, докато Станков предвижда минимален успех с 1:0 за столичани. 

Спорът им започва днес с мачовете Крумовград - Локомотив (Пловдив) и Славия - Ботев (Пловдив).

Припомняме, че в забавната ни игра Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка.

Вижте прогнозите на Станков и Дичо за 22-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!