ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на Левски и родния баскетбол Георги Младенов беше много близо до познаване на точния резултат на дербито за върха Черно море - ЦСКА. Настоящият треньор на Миньор (Перник) и още едно от големите имена на българския баскетбол през 90-те години на ХХ век Станислав Станков водят интригуващ спор в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности, нямащи допир с футбола, прогнозират мачове oт родния елит.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Най-интригуващият двубой в събота Черно море - ЦСКА беше спечелен от "моряците" с 1:0 след гол в края на защитника Живко Атанасов. Юношата на Левски разочарова "синята" легенда Георги Младенов, който беше посочил 0:0 и щеше да вземе първите си три точки в забавната ни игра. Станков пък очакваше 2:2 на "Тича" и така двамата остнаха с празни ръце от този мач. 

И от срещата на Локомотив (Пловдив) с Хебър двамата не взеха точки. Баскетболните легенди очакваха победа на "смърфовете". Посоченият от тях точен резултат беше 2:0. Воденият от Любослав Пенев Хебър обаче шокира "черно-белите", побеждавайки с 2:1 на "Лаута". 

Резултът до момента между Станков и Младенов в 21-ия кръг на  Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ е 1:1, след като единствената си точка до момента те взеха от победата на Левски с 4:0 над Арда.

Спорът между баскетболните легенди продължава днес с ЦСКА 1948 - Славия. Прогнозите им за този мач се различават. Кръгът завършва утре, когато Берое приема Лудогорец. 

Вижте прогнозите на Станков и Младенов за 21-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!