ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем история за това, че понякога не е лоша идея да загубиш малко пари, отколкото да претърпиш поражения по тялото.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

На изключително интересен бас са се хванали две от най-атрактивните дами в бойните спортове - Ел Брук и Ебани Бриджис. Двете напоследък тренират при един и същ треньор, но по отношение на футбола си остават врагове.

Бившият Onlyfans модел е голяма фенка на Манчестър Сити, докато Бриджис е заклета фенка на Лийдс, което им дава повод да се обзаложат преди срещата от английската Висша лига между двата тима в сряда (3:1).

За разлика от повечето любители на залозите, които биха взели телефона и биха заложили пари бързо и лесно на любимия отбор, двете красиви блондинки постъпиха далеч по-мъжки.

"Аз и Ебани Бриджис се хванахме на бас. Сити победи Лийдс, а аз спечелих. Разбрахме се победителят да удари загубилия с всичка сила. Изглежда, че Еб ще бъде моята боксова круша", написа доволната Ел Брук.

Очаква се блондинката да сподели видео от изпълнението на облога, когато двете с Бриджис отново се засекат на тренировка.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК