ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Лидерът в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ Иван Дичевски води само с една точка на капитана на Пирин (Благоевград) Александър Дюлгеров преди последния 31-и кръг в играта ни с прогнози. В нея представители на клубовете от Efbet Лига дават предвижданията си за мачове от най-силните първенства в Европа. За познат точен резултат се присъждат 3 точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по 1 т.

Младият вратар на Спартак (Варна) Иван Дичевски имаше лош уикенд, след като от петте срещи взе само една точка - за познатия знак от победата на Байерн 2:1 над Кьолн, оказала се шампионска за баварците. В същото време никой от участниците в Звездната лига не успя да предвиди домакинската издънка на Борусия (Дортмунд) срещу Майнц 05 (2:2).

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Преследвачът му Александър Дюлгеров измъкна 2 точки от мачовете през изминалия уикенд и събра 110 в актива си. Капитанът на Пирин е само с една по-малко от Дичевски (111 т.) и шампионът в Звездната лига ще се определи в последния кръг.

Трети в класирането е легендата Георги Велинов. Представителят на ЦСКА събра 107 точки и също е много близо до върха. 

Крилото на Арда Иван Коконов продължава да прогресира и вече има 105 точки - само с две по-малко от Велинов.

Представителят на клуба от Кърджали се представи най-силно в изминалия кръг от замесените в интригата в челото. Коконов позна точния резултат на Севиля - Реал (Мадрид) (1:2), а освен това взе точка и от успеха на Байерн. 

Пети в класирането е Галин Иванов (Славия) със 101 т.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Как участниците прогнозираха мачовете от 30-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Класирането преди последния кръг в Efbet Лига: