ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Представляващият ЦСКА Георги Велинов отново е еднолично на върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която хора (предимно капитани) от клубовете от родния елит дават прогнози за мачове от водещите европейски шампионати. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Велинов отново направи показно на младите, като събра най-много точки през изминалия 19-и кръг. Знаменитият вратар добави 5 т. към актива си и със 70 поведе колоната. Велинов предвиди с абсолютна точност загубата на Милан с 1:2 като гост на Фиорентина и дръпна пред конкурентите.

Преди кръга Джони и Валери Божинов имаха по 65. Представляващият Септември (София) в играта ни нападател взе само три точки от мачовете този уикенд и вече е втори. Също по три добавиха другите, замесени в битката за върха - Галин Иванов (Славия) и Александър Дюлгеров (Пирин), които са съответно четвърти и пети във временното класиране.

От неделната програма на 19-ия кръг на играта ни много трудни за прогнозиране се оказаха мачовете Ливърпул - Манчестър Юнайтед (7:0) и Бетис - Реал (Мадрид) (0:0). Всички участници без Георги Аргилашки (Ботев Пд) очакваха успех на "белия балет" и нито един от тях не взе точки от двубоя. Стражът на "канарчетата" единствен посочи успех на Бетис. 

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 19-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 19 КРЪГ:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК