ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившите баскетболни национали Станислав Станков и Георги Младенов продължават оспорваната си битка с прогнози за мачове от българското футболно първенство. Двамата участват в 21 кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, след като в предишния кръг не успяха да излъчат победител.

Преди седмица легендите на българския баскетбол направиха нещо историческо – дадоха абсолютно еднакви предвиждания при прогнозите си за мачовете от играта. Това означаваше, че няма как да излъчат победител и продължиха участието и през настоящия уикенд.

За новия кръг Станислав Станков и Георги Младенов дадоха своите предвиждания за мачовете Локомотив (Пловдив) – Хебър, Черно море – Етър, Левски – Арда, ЦСКА 1948 – Славия и Берое – Лудогорец.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Сегашните прогнози на Станков и Младенов отново са с много близки - не само като знаци, но и като резултати. Така в крайна сметка познаването с точност на крайния изход на срещите от кръга може да бъде ключово за излъчване на победител в спора между двамата.

За днешната среща между Локомотив (Пловдив) и Хебър (започва в 12:45) предвижданията им съвпадат на 100%. Столичното дерби между ЦСКА 1948 и Славия в неделя е единственият мач, който различава значително очакванията на бившите баскетболисти. При него Станислав Станков прогнозира равенство, докато Жоро Младенов залага за успех на „червените“.

Вижте прогнозите на Станков и Младенов за 21-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!