ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от лидерите на Черно море Васил Панайотов разби конкуренцията си в мачовете от неделната програма на 21 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

33-годишният халф на „моряците“ е единственият участник, познал точен резултат от двата мача от кръга, играни вчера. Само Панайотов прогнозира правилно головото шоу на Ливърпул за победата с 4:0 като гост на Борнемут, с което взе три точки.

Почти всички останали предвидиха успех за тима на Юрген Клоп и това им донесе по една точка. Единствено капитанът на Ботев (Враца) Даниел Генов беше потърсил изненада с прогноза за успех на Борнемут.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Вторият мач от програмата беше победата на Барселона с 4:2 като гост на Бетис. Деветима участници взеха по една точка, след като бяха предвидили успех на каталунците. Сред тях беше и Васил Панайтов, чийто актив в неделя достигна четири точки.

Трябва да се отбележи, че лидерът на „моряците“ взе по точка и от прогнозите си за мачовете от програмата на 21 кръг на Звездна лига, играни в петък и събота. Така само в рамките на три дни той прибави общо шест точки към актива си.

Кръгът в Звездна лига приключва тази вечер, когато предстои да се изиграе срещата от английската Висша лига между Уулвърхемптън и Брайтън.

Вижте прогнозите на участниците в Звездна лига за 21-ия кръг - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: