ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Славия Галин Иванов единствен от участниците в Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ успя да спечели точки от първия мач от 12-ия кръг на играта ни с прогнози. Звездата правилно предвиди, че Уулвърхямптън ще победи с 2:1 Тотнъм. 

Успехът на "вълците" в срещата от Висшата лига на Англия дойде след страхотно зрелище в края. Уулвърхямптън изоставаше с 0:1, но в първата минута на добавеното време Пабло Сарабия изравни, а в 97-ата точен беше и Марио Лемина. Това донесе 3 точки в актива на Галин Иванов, който има 40 в актива си и към момента е на 11-ото място в класирането.

Другите участници в Звездната лига не взеха точки от двубоя между "вълците" и "шпорите", като всички се бяха доверили на Тотнъм, което им изигра лоша шега.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В друга от срещите от съботната програма само двама успяха да увеличат актива си. Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев и Тодор Неделев познаха точния резултат на Щутгарт - Борусия (Дортмунд) (2:1) и получават по 3 точки. Дебърлиев вече има 54 и е втори в класирането. Лидерът Янис Карабельов (Ботев Пд) е с 59, а трети и четвърти са Илиян Стефанов (Левски) и Красимир Милошев (Локомотив Сф) - с по 52 т.

Неделев единствен не взе точка от победата на Реал (Мадрид) с изразителното 5:1 срещу Валенсия. И докато всички предвидиха успех на "белия балет", халфът на Лудогорец очакваше изненада - 3:2 за "прилепите". Точният резултат 5:1 не беше познат от нито един от представителите на клубовете в родния футболен елит, участващи в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ.

Вижте прогнозите на участниците в 12-ия кръг на Звездна лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Класирането преди неделните мачове: