ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на ЦСКА 1948 е предприело някои вътрешни промени, става ясно от клубния сайт на "червените". Най-голямо впечатление прави, че досегашният треньор на вратарите в първия отбор Йордан Йорданов - Жан, вече е в третия състав, състезаващ се в Югозападната трета лига. Тази формация на ЦСКА 1948 е воден от наставника Данаил Желязков с помощник Александър Александров - Алвеша.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Жан е на работа в клуба от дълго време, а през миналия сезон работи последователно с Любослав Пенев, Тодор Янчев и Атанас Рибарски. 

Засега не е ясно каква е причината за промяната и изпращането му в третия тим. На негово място в първия състав е назначен Димитър Атанасовски. 

За вратарите на дубъла, който през миналия сезон спечели първенството във Втора лига, вече отговаря Николай Куцаров.

БЛИЦ информира вчера, че Цветомир Найденов е привикал на среща треньора Атанас Рибарски след издънката у дома - 1:1 с Хебър. "Червените", които преди дни отпаднаха от ФКСБ в Лигата на конференциите, се препънаха на своя терен в Бистрица срещу гостите от Пазарджик, водени от Любо Пенев, след което във футболните ни среди се заговори за промени.
 
Утре ЦСКА 1948 организира брифинг. Пред представителите на медиите ще застане Атанас Рибарски, който ще говори относно гостуването на Крумовград в поредния мач от Еfbet Лига. Пресконференцията ще се проведе в Пресклуб "България" от 12:30 часа.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!