Националът Никола Илиев изненадващо ще играе утре за третия отбор на ЦСКА 1948, състезаващ се в Югозападната трета лига, разбра БЛИЦ.

19-годишният офанзивен футболист заедно със Стоян Стоичков ще помагат на "червените" в дербито срещу дубъла на ЦСКА. 

Мачът е утре от 16:00 часа на стадион "Летище" в столицата. Преди него ЦСКА II е втори в класирането с 66 точки, а ЦСКА 1948 III е на 14-ото място с 32. Лидер е Миньор (Перник) със 75 т.
 
Никола Илиев, който е собственост на Интер и е под наем при столичани, не попадна в групата на първия отбор на "червените" в последните 6 мача, защото няма да остава в клуба след края на настоящия сезон. В ЦСКА 1948 решиха да дават шанс на младите си таланти, сред които Росен Божинов, Марто Бойчев, Симеон Василев и Теодор Иванов, за да могат те да се развият максимално добре и да последват трансфери в чужбина. 

Припомняме, че Никола Илиев предпочете офертата на ЦСКА 1948 пред тази на ЦСКА и сега е двойно по-амбициран да накаже дубъла на тима от Борисовата градина. 

20-годишният Стоян Стоичков, който в последните месеци играе предимно за втория тим на "червените" във Втора лига, отдавна не попада в първия отбор.