Фенове и ветерани на ЦСКА се събраха във Военния клуб за учредяване на ново дружество ЦСКА. На събитието се очаква да бъде избран Управителен съвет от генерали, ветерани и фенове, емблема и име на клуба, а както вече стана ясно, новият отбор трябва да стартира участието си от "А" окръжна група. "Червените" възнамеряват да домакинстват на съперниците си в четвърта дивизия на стадиона на Витоша (Бистрица) до аерогара "София".

Акциите на ЦСКА ще бъдат в ръцете на привържениците. Новият клуб вече има осигурени 200 хиляди лева за участието в "А" окръжна група. Парите идват от група крупни бизнесмени.

Репортер на БЛИЦ предаде, че сред присъстващите на сбирката са Адалберт и Мартин Зафирови, Валентин Илиев, Радослав Здравков, Димитър Ангелов - Дучето, Петьо Костадинов - Полковника, архитект Ивайло Мишев от сдружение "ЦСКА Завинаги" и много фенове, сред които бизнесмени. Треньорът на мъжкия волейболен ЦСКА Александър Попов също е на сбирката. На нея присъстват и част от юношите на ЦСКА, които тренираха това лято под ръководството на Зафиров.

Сбирката започна в символичния за "армейците" час 19:48.