Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов призна, че няма сили да празнува след победата с дузпи над Славия в полуфинала за Купа на България. Той се превърна в герой на "червените", спасявайки дузпите на двама футболисти в бяло а след мача заяви, че по време на драмата при дузпите е мислил за своята дъщеря и съпругата си.

"Мислих за дъщеря си и жена си, че не трябва да ги разочаровам и да стигнем финала. След това съотборници и публиката. Благодаря на Господ, че спасих тази дузпа и след това и следващата. След такъв мач си психически изцеден, накрая всичко си заслужава. Нямам сили да празнувам, прибирам се при жена ми и детето, ще празнувам по празниците", каза Евтимов трудния успех на "червените" и класирането им за финала.

"Имаше притеснение, лек хаос след двата ранни гола в нашата врата. Вярвах, че ще спася поне една дузпа, имаше притеснение, след като Мено Кох изпусна, но се радвам, че успях да спася следващите две изпълнения. Почувствах еуфория, екстаз, успокоение, че отборът продължава. Сега ме боли главата. За пореден път ни липсва нещо в завършващата фаза, не може да уцелим тази врата. Не сме били нервни, имаше притеснение, все пак е полуфинал. Можеше да се намеся по-добре при гола на Минчев. Никой не е перфектен, всеки прави грешки. За финала искам Левски. Това ще бъде празник за българския футбол. Надявам се Алън Пардю да остане начело на отбора поне до края на сезона.“, добави вратарят на "армейците".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022