ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Ива Екимова и Краси Аврамов в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей говори след загубата с 0:1 от Лудогорец в 28-ия кръг на efbet Лига и заяви, че "армейците" ще се борят за титлата до последния мач.

„Дефанзивно играхме почти перфектно, с изключение на корнера. Ако не вкараш, трябва да направиш така, че да не ти вкарат. Един момент на разконцентрация реши мача. Това са големите мачове. Един момент беше достатъчен за тях“, започна бранителят.

„Прекъсването не може да е извинение, защото мачът спря и за тях. Най-лесно е да кажем, че това им помогна или загубихме фокус, но мачът спря и за нас, и за тях. Ако трябва да биеш корнер и те замерят в главата, не е приятно. Мисля, че решиха проблема. Мога да разбера, че това беше правилната процедура и правилата трябва да се спазват. Твърде много време стояха вътре съдиите и футболистите на Лудогорец“, продължи нидерландецът.

„Атмосферата беше уникална, за първи път стадионът беше пълен. Разочарованието е още по-голямо, защото искахме да се им се отплатим. Дадоха ни сили. Съжаляваме за феновете. Оставаме в битката за титлата и искаме да пълнят стадиона във всеки мач“, заяви още Матей.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„През последните седмици трябваше те да ни преследват, сега е наш ред. Показахме на всички, че не всичко е решено и можем да се борим с тях. Ще говорим след последния мач. Имам надежди. Ние сме силен отбор и можем да се борим за титлата до последния мач“, каза защитникът.

„Има много емоции във всеки мач. За да съм честен, имаше уважение и от двете страни. Съдията ми обясни нещо, когато даде 10 минути продължение. Не разбрах какво ми обясни. Това е част от играта. Подходихме с респект. Имаше много напрежение. Знаех, че Кабаков свири на европейски мачове, добре е за него, че е тук. Радвам се за него, че има мачове в Европа. Трябва да играем при всеки един съдия. Има доста големи мачове, които трябва да ръководи и в България“, продължи нидерландецът.

„Точно след мача не казах много в съблекалнята. Собственикът влезе в съблекалнята и каза някакви неща на футболистите. Като сме ядосани, трябва да го впрегнем в победа в следващите мачове. След като се прибрахме в съблекалнята, съдията ми каза как стоят нещата. Ако това, което ми каза той, добавеното време трябваше да е толкова, но виждаме добавено време по 8-9 минути и без фойерверки“, завърши Юрген Матей.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК