Лидерът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца опита да повдигне духа на червената общност след загубата от Левски с 0:1. Велчев сподели текста от публикацията в страницата на Сектор Г, с която Трибуната заяви, че след всеки неуспех става по-силна и сплотена.

Кюстендилеца получи доста коментари под публикацията, като един гласеше: „Звучи приятно, поетично, хубаво и приложимо при всяка загуба… Орманджиев, Филипов, Александров, Стипич и Томаш също не губят битки и няма да ги коментираме…“, при което Велчев отговори:

„… и като ги изкоментираме изброените имена, и какво от това, съдията ще даде дузпата ли? Факт е, че първите 4 имена, без Мишо Александров, катастрофираха челно със селекцията, подготовка и решенията които взеха, Томаш се опитва да оправи нещата, само че когато тръгнеш от кота -0 е доста трудно, както всички виждаме.“

Популярният червен фен обаче е оптимист, става ясно от друг негов коментар: „В момента обаче съм повече от уверен, че нещата в ЦСКА ше се получат, въпрос на време и търпение“, категоричен е Иван Велчев.