Taрторът на Сектор "Г" Иван Велчев отправи критики към новия треньор на ЦСКА Томислав Стипич още преди първия официален мач на "армейците". Кюстендилеца не одобри изказването на хърватина, че "червените" ще се борят за място в Топ 5 и ще се стремят да спечелят Купата на България. 

ЦСКА започва новото първенство с тежко гостуване в Разград. Дербито от първия кръг с Лудогорец е утре от 21:15 часа.  

Иван Велчев публикува във "Фейсбук" коментар на журналист за Стипич, което породи сериозна дискусия:

"Треньорът на ЦСКА би отбой и вдигна бялото знаме още преди да е започнало първенството, а това си е чиста проба самоубийство от негова страна. 

Да, той може би е прав, но няма право да го обяви на глас. Не и по този начин. 

Ако иска да хвърли вината в градината на ръководството и да се оплаче, че селекцията се бави, в съблекалнята все още има празни шкафчета на футболисти, които са от фундаментално значение за схемата и отбора – ок. Нека го направи, но не за сметка на историческите ценности на клуба".

Един от коментиращите поста на Велчев пише: "Той е на заплата! Не обича ЦСКА!", на което Иван Велчев отговаря: "Като си на заплата някъде, тези които са те наели ти обясняват къде се намираш, какво трябва да правиш и кое е позволено и кое е забранено.Никой не те кара да обичаш, а да си вършиш работата съвестно. Също така и не си говориш с шефовете си през медиите".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025