ЦСКА е имал шест варианта за наследник на Стамен Белчев. Това обясни изпълнителният директор на "армейците" Филип Филипов, който обясни защо изборът се спрял точно на хърватина с германски паспорт Томислав Стипич.

"Ръководството на ЦСКА в лицето на мен, Стоян Орманджиев и Мишо Александров винаги ще е зад треньора. Ще му бъде дадена свобода да работи и ще има отлични условия. От треньора си зависи какви резултати ще постигне. Томислав не беше единственият вариант“, сподели Филипов.

"До последно бяхме зад Стамен Белчев, но вече след като отборът тръгна много надолу, загуби целите, започнахме да работим за нов треньор. Имахме шест варианта. Tърсихме треньор, който да отговаря на философията на клуба - енергичен, гладен за успехи, проведохме интервюта и с другите", oбясни шефът в ЦСКА. 

"След загубата с Локомотив в Пловдив поканихме Томислав на разговор в София. Удовлетвори ни. След срамния мач на баража го назначихме. Убедени сме, че на този етап ще свърши работа в ЦСКА", каза още Филип Филипов.

Другият изпълнителен директор Стоян Орманджиев добави: "За мен като директор в ЦСКА е много важно треньорът да е представителен, да знае къде идва, да уважава клуба и държавата и да има енергия. От тази гледна точка съм спокоен."