Един от лидерите на сектор "Г" Росен Петров, по-известен като Животното, присъства на пресконференцията на ръководството на ЦСКА, на която бяха съобщени редица новини. Брифингът продължи почти 2 часа. На него бяха представени структурата на управление на "червените", новият треньор Томислав Стипич, както и техническият директор Михаил Александров.

Популярният фен Росен Петров атакува вербално по много сериозен начин предишното ръководство на клуба начело с Гриша Ганчев, заявявайки, че "8 години е царяло пълно безхаберие, селяндурщина, некадърно управление и безвремие".

"Това, което стана в последния мач, е крайно неприятно. Тя не е насочена към новото ръководство на ЦСКА. Мога да гарантирам за това. Говоря за 90%, че това е мнението на хората. Това беше насочено към едни футболисти, наемници в ЦСКА, които взимат огромни заплати - по 30 000 евро и нагоре, които имат наглостта да поставят условия на треньора Стамен Белчев. Не искам да изкарвам неща от кухнята, като дойде време, има хора, които да отговорят на тези въпроси. Нека оставим новия треньор да влезе в една нормална обстановка. Пълен съпорт за него", каза Росен Петров.

"Имаше едно махленско управление в ЦСКА 7-8 години. Агитката на ЦСКА в наше лице на сектор „Г“ и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа. Изпихме доста горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, то ние реагираме. Онзи ден част от феновете на ЦСКА просто чашата им преля от тези 8 години безхаберие, селяндурско управление, кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене и нищоправене. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Много търпяхме, наистина", продължи Животното.

"Не адмирирам това, което стана, но не го и зачерквам. Такива неща могат да бъдат в позитив, след като феновете имат мнение. Никой никога не се е съмнявал, че публиката на ЦСКА е коректив. Надявам се новият старши треньор и играчите да направят така, че да сме усмихнати и щастливи на този стадион, а не да се чудим и да гризем нокти", завърши Росен Петров.

ЦСКА представи структурата на управление, още един директор и атрактивна дама