Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след загубата с 0:2 от Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите, че е видял къде трябва да подсили тима, обещавайки подобряване в трансферните прозорци.

“Мисля, че първото полувреме проблемът беше терена. Не успяхме да се пригодим към него. Покритието в средата на терена също. Закъснявахме при покритието на противника и те се възползваха. Трябваше да вкараме по-голяма агресия в халфовата линия. Искахме да я пречупим, но не се получи. Второто полувреме беше по-равностойно. Имахме ситуации в тяхното наказателно поле, особено на Жорди Кайседо. След това направихме промени, за да мислим за следващия мач в първенството. Това беше целта. Георги Йомов игра много добре, но смените и на Амос Юга и Жеферсон бе продиктувано от предстоящия мач. Най съм доволен, че нямаме контузени“, заяви Младенов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Участието в Лигата на конференциите е бонус. Видяхме нивото си, къде да се подсилим и да прибавим класа в отбора. Ще видите в трансферните прозорци какво ще подобрим. Едно голямо благодаря на феновете, които пропътуваха това разстояние“, добави още той.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа