Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

ЦСКА изнесе информация за първата тренировка на отбора от лятната подготовка. Дебютното занимание на новия наставник Томислав Стипич беше закрито и се проведе в петък вечер на клубната база на "червените" в Панчарево. 

"Завърнахме се у дома. Успех, ЦСКА!", написаха "червените" към видеото, което качиха в официалната си страница във "Фейсбук".

В cska.bg обаче беше допуснат гаф със замесването на името на голмайстора на Славия Тони Тасев.

"Към тима ни се присъедини Тони Тасев, завърнаха се Асен Дончев, Марк Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов", посочва се в информацията.

Очевидно обаче става въпрос за грешка, тъй като не Тони Тасев е в ЦСКА, а Иван Тасев, който беше привлечен от Пирин (Благоевград).

Шейтанов ексклузивно пред БЛИЦ Live: Готов съм да премина в ЦСКА

Цялата информация от официалния сайт на ЦСКА:

Подготовката за сезон 24/25 започна с много ентусиазъм, усмивки, породени от събирането ни със стари приятели и срещата с новите треньори.

Всички футболисти пристигнаха навреме, като единствено Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха допълнителни дни почивка заради участието си в мачовете с националните отбори.

Към тима ни се присъедини Тони Тасев, завърнаха се Асен Дончев, Марк Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. С отбора подготовка започнаха и перспективните млади футболисти от академията Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов , Петко Панайотов, Алесандро Николов, Теодор Апостолов.

От днес тимът ще има по две тренировки на ден, в понеделник и вторник предстоят медицински прегледи, на 22.06. е първата контрола срещу Беласица на базата в Панчарево, а на 23.06. заминаваме за лагер в Банско.

Открита за медии тренировка на ЦСКА ще се проведе на 19.06. Очакваме ви пред входа на базата в Панчарево в 9:15 ч. В 9:40 ч. журналистите ще имат възможност за интервю с Томислав Стипич, както и играч на ЦСКА. В 10:00 ч. започва тренировката на отбора.

Минути по-късно "червените" поправиха грешката с Тасев: