ЦСКА продаде една от най-големите си звезди Тиаго Родригес в Саудитска Арабия на новака в местната елитна дивизия Ал Хазем, където треньор е неговият сънародник Елдер Кристовао. От клуба вече представиха португалеца като свое ново попълнение, а за броени минути кадрите предизвикаха фурор сред феновете в Twitter.

В информацията за сделката не се съобщава трансферната сума, която ще получат "армейците", но още в края на април БЛИЦ първи съобщи за сериозния интерес на арабите към звездата на "червените". В началото на май пък БЛИЦ даже ракзри, че Тиаго Родригес е подписал предварителен договор с бъдещия си тим. Авторитетния сайт transfermarkt.de е оценил португалеца на 2,3 милиона евро.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Португалецът бе един от най-добрите футболисти на ЦСКА в последните години. Той записа серия от силни мачове, особено миналата есен в евротурнирите.

Носителят на Купата на България вече привлече двама нови футболисти, които играят на сходни позиции с тази на Родритес. Става дума за Хамза Чатакович и Кристиян Жуниор Нзила-Гома.

Тиаго пристигна в ЦСКА през лятото на 2017 година и оттогава записа 154 мача и 34 гола във всички турнири. Той остава втори сред чужденци с най-много мачове за "червените" след Ибрахима Гай, който има 161 срещи във всички турнири.