Ръководството на ЦСКА продължава да прави всичко възможно час по-скоро феновете да бъдат върнати по стадионите. "Червените" съобщиха в официалния си сайт, че продължават да работят с представители на Министерството на здравеопазването и на Столичната регионална здравна инспекция, така че да бъде позволен достъпа до трибуните на привърженици с активна ваксина или отрицателен PCR/антигенен тест за двубоя със Зоря (Луганск) от Лигата на конференциите. Мачът е в четвъртък (21 октомври) oт 22:00 часа.

Днес пък ЦСКА приема Ботев (Пловдив) при закрити врати на "Българска армия" от 19:15 часа в среща от 11-ия кръг на Efbet Лига. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Изявлението в cska.bg:

"Ръководството на ЦСКА напомня на привържениците, че предстоящият домакински мач срещу Ботев (Пловдив) днес ще се проведе без присъствието на зрители.

Двата тима излизат един срещу друг от 19:15 ч. на стадион "Българска армия".

ЦСКА продължава да работи с представители на Министерството на здравеопазването и на Столичната регионална здравна инспекция, за да можем да позволим достъп до трибуните на зрители с активна ваксина или отрицателен PCR/антигенен тест за двубоя със Зоря (Луганск) от Лигата на конференциите в четвъртък.

За днешната среща с Ботев обаче няма положителен отговор от здравните власти, като очакваме тяхното официално решение в началото на следващата седмица.

Привържениците на ЦСКА, които вече са закупили билети за мача с Ботев (Пд), ще получат допълнителна информация в следващите няколко дни относно начина, по който могат да ги върнат".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа