Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разкри подробности относно санкцията, която УЕФА наложи на клуба. Официалният сайт на европейската футболна централа съобщи, че на „червените” е наложена глоба в размер на 75 000 евро, която трябва да бъде платена в срок, за да не бъде клубът изхвърлен от европейските клубни турнири.

„Няма причини за паника. В разговор сме с УЕФА и сме разсрочили задълженията", каза Трендафилов пред "Мач Телеграф", успокоявайки "червена" България.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Всичко е предвидено в бюджетa и ние сме отговорили на УЕФА. 75 000 евро е  възможна санкция за клуба плюс изваждане от евротурнирите, но ако не платим малко над 200 хил. евро забавени плащания. Всичко е предвидено в бюджета. Направена е просто справка от комисията за финансов контрол на УЕФА и те ни предупреждават, че ако тези малко над 200 хил. евро не бъдат платени, ще ни грози тази глоба от 75 000 евро и изваждане от евротурнирите. До края на декември тази година ще бъде платено всичко и няма от какво да се притесняваме”, добави Станислав Трендафилов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа


*Снимка: LAP.BG