Опитният нападател на Дунав Мирослав Будинов беше много ядосан след загубата с 1:3 от Левски за Купата на България. 37-годишният футболист се нахвърли на съдията Владимир Вълков, казвайки, че е "пълен некадърник". 

Будинов коментира отсъдената дузпа в полза на "сините" в края на първото полувреме при 1:1 и отправи сериозни критики към рефера.

"Левски беше по-добрият отбор, но дойде един пълен некадърник, който беше наказан шест месеца, и се подигра с нашия труд. Затова сме на това дередже! Силните отбори нямат нужда от това бутане. Левски щеше да ни победи и без тази измислена дузпа. 

След това дава измислен червен картон, за да компенсира. Разочарован съм, защото се получи един интересен мач, докато това не ни прекърши. Червеният картон не ни улесни. Напротив - стана по-трудно за нас, защото Левски се прибра. 

Те си създадоха по-чистите положения след червения картон. Просто тази дузпа, която измисли този човек, реши мача. Най-вероятно щяхме да загубим, но не трябваше да е по този начин", коментира Будинов.

Купа на България - сезон 2023/2024