Цветомир Найденов даде ексклузивно интервю за БЛИЦ, в което направи поредни разкрития за Васил Божков. Собственикът на efbet говори за луксозния начин на живот, воден от бившия му съдружник, както и за любовниците му:

- Г-н Найденов, как ще коментирате публикацията на Васил Божков в страницата му във "Фейсбук", в която твърди, че не дължи нито стотинка неизплатени данъци и такси на държавната хазна?
- Пълна лъжа! Как тогава държавната финансова инспекция и прокуратура са на обратното мнение? Има следствие и там много добре е казано кой какво е правил, какво е плащал. Не мога да коментирам в подробности, но ясно е посочено в член 30, ал. 3, който гласи, че се събира държавна такса в размер на 15 на сто върху стойността на направените залози за всяка игра, а за хазартни игри, за които се събират такси и комисиони за участие - в размер на 20 на сто върху стойността на получените такси и комисиони. Той е моментна лотария. Законодателят е имал предвид, че под 20 на сто не се отнася за моментна лотария. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Няма какво повече да коментираме, парламентаристи се изказаха. Менда Стоянова също ясно обясни, че Божков не е плащал коректно, финансовият министър Владислав Горанов също, както и държавната финансова инспекция и специализирана прокуратура. 

Това му твърдение, че няма данъци за плащане е защитна теза на човек, който винаги лъже. Ако е плащал коректно, защо според думите на Горанов е искал да се изравнят данъците за наземния и онлайн хазарта. Защо е искал да бъдат изравнени двата данъка? Велинградският измамник да отговори на този въпрос.

Сензация в БЛИЦ! Васил Божков с яхта за 160 милиона долара! УНИКАЛНИ СНИМКИ

- По-рано разкрихме, че Божков има яхта за 160 милиона долара. Вие бяхте ли впечатлен от луксозния му начин на живот?
- О, той има много неща. Има и къща на Халкидики. В Париж пък има апартамент, хвалеще ми се, че струва 25 милиона евро. Бил го приписал на едната любовница - Елена Динева, която после му стана жена. Хубаво е да има, няма лошо, но да си плаща данъците, а не постоянно да рекетира. Божков държеше комисията по хазарта и рекетираше наши и чужди оператори. 

Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе... Ако има интерес от теб, също ще те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (б.р. - главният изпълнителен директор на bTV Media Group) по Куршевел, същото правеше и с международния аферист Барак Алон.

- Кои други личности е водил със себе си в Куршевел?
- О, има. Развеждаше доста хора, докато имаше интерес от тях. Но нека сега да не ги казвам.

Цветомир Найденов разказа играта на Божков и bTV! Разкри за топлата им връзка 

- В една от последните си публикации във "Фейсбук" изразихте притеснение за Георги Попов, който е с него в Дубай.
- Нормално. Черепа е такъв престъпник, че според мен Китин е в опасност.

- Вие имате ли някакви притеснения, страхове?
- Да, страхувам се за живота си. Черепа е подмолен човек и може да те поръча винаги. Не само за себе си се страхувам, а за цялото ми семейство. Всички сме с охрана вече, и децата също. 

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената! СНИМКИ

Божков е най-опасният престъпник в България за последните 30 г. Той е не само убиец, а е и рекетьор, не плаща данъци, няма друг като него. Адмирации за прокурорите, че не се уплашиха и му повдигнаха обвинение, защото е много трудно да кажеш, че Черепа е откраднал 700 млн. лева... Дори и да знаеш какви ги върши, си мълчиш от страх. Траеш си, защото иначе те бият, изнасилват те! 

- След като разкрихте, че певицата ЛиЛана му е била любовница повече от 15 години, тя обясни, че не е така...
- О, там е много интересна история. Черепа миналия петък каза, че няма нищо общо с нея. В неделя братът на Лилана излиза и вика "аз единствено знам, че съм брат й, не знам на кого е любовница от 15 години". И накрая момичето, което е затворено някъде по арестите и няма връзка с другите, казва, че познава Божков отдавна. Тя си имаше специален ден за посещения при него. Елена Динева много я мрази, не можеха да се гледат. Може би сега ще се засичат в ареста. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ