Селекционерът на Германия Йоахим Льов се страхува, че в щаба му има шпионин на Италия, и ще пази в тайна до последния момент титулярния си състав за полуфинала срещу “скуадра адзура”. Двубоят е тази вечер от 21:45 часа на “Националния стадион” във Варшава.

Играчите на Бундестима бяха държани в неведение до днес на обяд, когато проведе разговор с всеки един от тях, за да им разясни задачите, които трябва да изпълняват и дали ще могат да играят или не.

Едва в 18:30 часа българско време се очаква Льов ще събере отбора и пред всички да обяви имената на 11-те играчи, които ще започнат като титуляри срещу “скуадра адзура”.

Преди четвъртфиналния сблъсък срещу Гърция (4:2) повечето немски медии разпространиха титулярния състава на Германия още на обяд. За мача с “елините” Льов смени трима от играчите, които бяха твърди титуляри в груповата фаза. Мирослав Клозе смени Марио Гомес, а Андре Шюрле и Марко Ройс започнаха на мястото на Лукас Подолски и Томас Мюлер.

За мача срещу Италия се очаква Клозе и Ройс да запазят титулярното си място, а Лукас Подолски да се завърне в състава за сметка на Андре Шюрле, който се представи неубедително срещу Гърция.